Design oplossingen voor kleine ruimtes

Klein wonen; soms een bewuste keuze, maar vaak is er simpelweg geen andere mogelijkheid. In beide gevallen biedt een vleugje creativiteit in combinatie met een goed doordacht meubel(systeem) de oplossing voor een fijn en opgeruimd huis. Want wanneer je zo efficiënt mogelijk gebruik maakt van de ruimte, kun je vrij eenvoudig een plek creëren waar alles klopt en je tot rust komt!  Hieronder 5 voorbeelden van 'slim' design uit de Bed Habits collectie. Stuk voor stuk meubels die zich aanpassen aan de ruimte en/of meerdere functies hebben.

#1 - Wandbed

Door de kastwand te draaien kan dit tweepersoonsbed (met uitschuifbare zijtafeltjes) worden uitgeklapt. Ingeklapt heb je een praktische wandkast met legplankjes en deuren. Op de Bed Habits website staan verschillende voorbeelden van uitklapbare eenpersoons of tweepersoons bedden, inclusief een prijsindicatie.

#2 - Maatwerk kast

Het modulaire kastsysteem van Bed Habits zorgt er voor dat praktisch elke centimeter wordt benut in je woon-, slaap- of werkkamer. Het biedt een oplossing, waarbij er een perfecte balans ontstaat tussen praktische opbergruimte en een mooi design! Heb je hulp nodig bij het samenstellen van een kast op maat? En ben je benieuwd naar de prijs? Maak een afspraak met een van de ontwerpers van Bed Habits via het contactformulier of telefonisch +31 (0)20 6254350.

#3 - Inklaptafel

Door een simpele handeling klap je de tafel van wandmeubel Wallie open of dicht tegen de muur, waarmee je eenvoudig ruimte bespaart. Standaard heeft Wallie 2 legplankjes, maar je kunt ook kiezen voor een magnetische achterpaneel met 4 legplankjes, die je naar wens kunt schikken. Ook leuk als bureau in een kinder- of studeerkamer!

Wallie is verkrijgbaar in verschillende lakkleuren.
Vanaf prijs: € 1.260
Afmetingen tafel (uitgeklapt): 137 (l) x 67,4 (b) x 74 (h).

#4 - halkast met spiegel

Halkast of garderobe kast Ginevra biedt een perfecte oplossing voor een kleine entree of slaapkamer. Deze praktische wandkast is verkrijgbaar in diverse afwerkingen en kan worden uitgevoerd met een spiegeldeur. Het interieur is uitgerust met legplanken en knoppen om kleding aan op te hangen.

Ginevra is verkrijgbaar in verschillende afwerkingen en kleuren.
Prijs: vanaf € 708 (incl. spiegeldeur)
Afmeting (incl deur): 58,6 (b) x 175 (h) x 22,4 (d)

#5 - Slaapbank op maat

Wil je logees kunnen ontvangen zonder dat een logeerbed permanent ruimte inneemt? Dan is een slaapbank de oplossing! Wil je deze helemaal naar eigen stijl en smaak samenstellen, dan kan dat. De slaapbanken collectie van Bed Habits biedt een ruime keuze uit verschillende modellen, afmetingen, stoffen en accessoires. Door de geïntegreerde lattenbodem slaap je ook nog eens extra comfortabel.

Deze slaapbank is verkrijgbaar in verschillende modellen, stoffen en afmetingen.
Prijs: vanaf € 2172,- (191/181 cm bank)


Bed Habits biedt nog veel meer mogelijkheden om een ruimte zo efficiënt mogelijk in te richten. Heb je vragen of zou je graag een adviesgesprek inplannen? Neem gerust contact op met Bed Habits via 020-6254350 of kom langs

Misschien ook interessant

extra hoge kledingkast Alfa Stack van Bed Habits

3 x unieke design kledingkast

De voordelen van een goed donzen dekbed.

Een Meesterlyk boxspringcombinatie van Bed Habits

Wat maakt onze boxsprings zo Meesterlyk?

Dare to be Square! Slapen in het bed van je dromen.