Dare to be Square! Slapen in het bed van je dromen.

Voor vaste slapers en lichte dromers, powernappers, vroege vogels en nachtuilen. Elk type slaper geniet van designbed Square. Maak een wakkere keuze en doorloop de volgende vijf stappen om jouw droombed samen te stellen.

Stap 1 | Kies jouw model

De robuuste vormgeving van Squaring combineert strak geometrisch met aangenaam zacht. Stel jouw ideale bed samen uit de verschillende modulaire componenten. Als eiland van comfort, vrijstaand in de ruimte, of met gepersonaliseerde opties. Een groter hoofdbord? Dat kan. Een extra breed frame? Geen punt. Maatwerk in lengte en breedte is mogelijk tegen een meerprijs.

stoffen designbed squaring met hoog hoofdbord

Stap 2 | Stofkeuze

Elk detail telt. Ook het materiaal en nuances in kleurstelling bepalen het sfeerbeeld. De uitgebreide stoffencollectie voor bed Square bestaat uit geweven kwaliteitsstoffen en (afneembare) leersoorten in verschillende tinten uit het kleurenspectrum. Voor meer informatie en hulp bij het kiezen van de juiste stof, maak je hier een afspraak met een van de adviseurs van Bed Habits.

Stap 3 | Matras en bodem

Matras en bedbodem zijn essentieel voor een uitgebalanceerde ondersteuning en herstel van het lichaam tijdens de slaap. De collectie van Bed Habits biedt onder andere vochtregulerende eco matrassen met een vulling van pocketveren en/of natuurlatex. Kies voor een luxe inzetboxspring, een vlakke of verstelbare lattenbodem, om prettig te ontspannen ‘met de voeten omhoog’.

Stap 4 | Bedlinnen

Luxe bedlinnen van home couture label Mrs.Me is een adembenemende musthave. In de setting Dawn, zoals op de afbeelding hierboven, oogt dekbedset Contour kalm in stralend wit. Het stiksel van bedsprei Celeste hint subtiel naar de lijnen van Square. Ingetogen allure bij uitgesproken design.

Stap 5 | Combineer met een bijpassend nachtkastje

Laat je blik eens rusten op nachtkastje Waiter, dat smaakvol de stijl volgt van Squaring. Waiter is uitgevoerd in massief hout en variabel te plaatsen. Kies jouw favoriete houtsoort, puur of in een subtiele beitskleur, die de nerf blijvend mooi definieert. Bekijk ook andere nachtkastjes uit de collectie van Bed Habits.

Keuzestress?

Het beste bed is het resultaat van gericht nadenken over persoonlijke voorkeuren, lichaamsbouw en slaapgewoontes, in samenhang met het totaalbeeld van de ruimte. Bed Habits vertaalt jouw wensenlijst naar een professioneel advies in onze showroom in Amsterdam of online via een videogesprek. Vraag een afspraak aan via ons contactformulier.

Misschien ook interessant

extra hoge kledingkast Alfa Stack van Bed Habits

3 x unieke design kledingkast

Een Meesterlyk boxspringcombinatie van Bed Habits

Wat maakt onze boxsprings zo Meesterlyk?

lianne ernst van home couture merk Mrs.Me

Behind the brand. Een interview met Lianne Ernst van Mrs.Me

kledingkast Vico met ingebouwd bureau

Laat je inspireren door deze bijzondere kledingkasten!