duurzame design lamp talaled

Duurzame designlampen

Adieu summer, hello herfst! Het najaar is een fijn seizoen, omdat je eindelijk weer kunt ‘spelen’ met verlichting in je interieur. Een nieuw en duurzaam merk op dit gebied is Tala, waarvan de lampen zijn opgenomen in de collectie van Bed Habits. Dit jonge designlampen label heeft als filosofie Conservation Through Beauty, oftewel productontwikkeling met een focus op duurzaamheid en mooi design. Voor elke 200 verkochte Tala producten worden bijvoorbeeld 10 bomen geplant. Een mooi initiatief vinden wij! 

Hieronder zie je een aantal voorbeelden, waarbij verschillende LED-lichtbronnen en fittings van dit lampenmerk worden gecombineerd. 

Messing hanglamp

Het glas van de Vonoroi LED-lamp is met haar organische vorm geïnspireerd op de natuur. De minimalistisch vormgegeven messing fitting (inclusief koord) past in praktisch ieder interieur.

duurzame designlampen met messing fitting

Tala houten hanglamp

De combinatie van de houten fitting en de unieke vorm van het glas zorgt voor een subtiele hanglamp met eigen & bijzonder uiterlijk.

design hanglamp met houten fitting

 

Touch tafellamp

De messing voet van deze houten tafellamp met LED-verlichting fungeert als een ‘touch-switch’ systeem. Door aanraking gaat de lamp aan en kan deze in 3 stappen gedimd worden.

Basalt lampen

De hoekige, langwerpige vorm van deze lamp is afgeleid van vulkanisch gesteente en oogt daarmee strak en stoer.  De tafellamp is dimbaar d.m.v. een aanraak-functie op de voet.

 

 

 

 

 

 

 

Wil je meer informatie over deze of andere designlampen bekijk dan onze verlichting collectie online.  Bezoek dan de showroom in Amsterdam of neem contact op via +31 (0)20 6254350 | info@bedhabits.nl.

Misschien ook interessant

5 x de mooiste design nachtlampjes