Een vleugje natuur in je interieur

De traditionele schoonheid die de natuur ons biedt, in de vorm van planten, bloemen en dieren, zie je steeds prominenter terug in het interieur. Organische vormen, natuurlijke dessins en kleuren van buiten worden vertaald naar prachtige design producten voor in je slaap- of woonkamer. Hieronder een aantal voorbeelden.

Botanical behang

behang palmboom van elitis bij Bed Habits
behang takken van elitis bij Bed Habits

Behang van het exclusieve Franse merk Elitis geeft elke wand een bijzondere uitstraling met behulp van verrassende patronen en uitgesproken kleuren. Behang Cuba Libre laat met een afmeting van 4 x 3 meter een indrukwekkend dessin van palmbladeren zien. Etoile de Minuit toont een prachtige tak met metaalkleurige blaadjes op een ondergrond van diepblauw en beige. In de Bed Habits showroom tonen wij diverse soorten Élitis behang en liggen de behangboeken klaar om alles rustig te bekijken.

Sierkussens; kunst om aan te raken!

kussen met vlinders van Bed Habits

Sprekende kleuren, klassieke bloemen, bijen en vlinders.... Kussens Lily en Bee van Mrs.Me vallen zeker op in je slaap- of woonkamer. Het kortpolige velours van de voorkant voelt heerlijk zacht aan, terwijl de 100% ruwe zijde van het achterpaneel voor een stoere touch zorgt.

Verlichting met een organisch design

Door de combinatie van een ultralicht frame van glasvezel en lange sierlijke kunststof linten lijkt hanglamp Vertigo haast door de ruimte te zweven. Het unieke ontwerp van Constance Guisset voor Petite Friture past zich zowel in een kleine als grote ruimte goed aan. Vertigo is verkrijgbaar met een diameter van 200 cm (large) of 140 cm (small) en in de kleuren zwart, wit, koper, roze, blauw en groen. Wil je 'm zien? Loop dan binnen in de Bed Habits showroom en kijk direct omhoog ;-).

De Lily lamp van ontwerper Janne Kyttanen is een van de eerste 3D geprinte commerciële designproducten. Na ruim 15 jaar is deze lamp, in de vorm van een waterlelie, een echte klassieker te noemen.  Je kunt de lamp in verschillende varianten vinden bij Bed Habits; als staand model of als lampje voor op je nachtkastje.

Innovatieve planten voor binnen

Planten in het interieur zorgen voor een rustgevende en stressverlagende omgeving. Ben jij nou een van die mensen die graag een mooie kamerplant in huis heeft, maar vergeet deze op tijd water te geven? Geen zorgen! Bij Pikaplant ontwikkelen ze producten waarbij de planten (met slechts een beetje hulp) automatisch worden bewaterd. Plantenkast One (zie afbeelding hierboven) is een groen 'kamerscherm', waarbij het water uit de glazen bak bovenin d.m.v. een eb-en-vloed bewateringssysteem precies in de juiste dosering aan je planten wordt afgegeven.

Wil je meer uitleg over een van de producten hierboven, bezoek dan onze designwinkel in Amsterdam!