expositie Pillow Talk bij Bed Habits

Expositie Pillow Talk

Leendert meets Ingrid & Mrs.Me

Komende weken exposeert ontwerpstudio Leendert meets Ingrid samen met home couture merk Mrs.Me onder de naam Pillow Talk in de showroom van Bed Habits.

Binnen 6 verschillende stijlkamers worden kleurrijke giclée* artprints samengebracht met prachtig afgewerkte kussens, overtrekken en spreien. Alle thema's zijn tot en met februari te bezichtigen bij Bed Habits in Amsterdam.

Een korte introductie...

Over Leendert meets Ingrid

Leendert Masselink en Ingrid Bockting ontwikkelen samen autonome projecten, waaronder Artprint of the Month, een serie prenten waaraan 2 jaar maandelijks is gewerkt. Elke artprint verschijnt in een uniform formaat van 50x70cm, in oplage van 25.  Deze giclée prints zijn van museumkwaliteit; kleurecht en kleurintens op zwaar hahnemuehle papier. De werken worden geëxposeerd en verkocht via diverse (museum)winkels, waaronder komende maand bij Bed Habits.


Over Mrs.Me

Mrs.Me is een toonaangevend home couture merk met een moderne internationale signatuur. Ze staat bekend om haar high-end interieurtextiel producten; eigentijdse ontwerpen uitgevoerd in de beste materialen, geproduceerd in regio's van Europa die bekend staan om hun expertise. De liefde voor mode en het vakmanschap van couture worden getoond in ieder ontwerp. De Mrs.Me collectie is onder andere te koop bij Bed Habits.

De expositie loopt nog t/m 28 februari. Loop gerust een keer binnen om alles op je gemak te bekijken! Bed Habits is geopend van dinsdag t/m zaterdag van 10 tot 18 uur en iedere zondag van 13 tot 17 uur.

Misschien ook interessant

bedtextiel mrs me lente

Je slaapkamer lente-proof met Mrs.Me bedtextiel