modulaire slaapbank 103 Bed Habits

Gun logés een goede nachtrust met een slaapbank!

Kennissen van mij hebben een prachtig huis in Spanje. Een heerlijke plek die ze graag delen. Steeds meer vrienden en familie geven gehoor aan de oproep om een keer langs te komen. Daardoor rees uiteindelijk de vraag; hoe zorgen we dat deze logés lekker slapen zonder dat we een vast bed in de studeerkamer moeten plaatsen? Een mooie design slaapbank is wat ons betreft de oplossing! En dan wel een met het volgende eisenpakket:

#1 - De slaapbank moet comfortabel slapen.
#2 - Ingeklapt zit de bank heerlijk.
#3 - Je bepaalt zelf het uiterlijk van de slaapbank
#4 - Van slaap- naar zitstand (en weer terug) gaat in een handomdraai.

De Bed Habits slaapbanken collectie biedt dit complete pakket. Hoe dan? Dat lees je hieronder!

#1 De slaapbank moet comfortabel slapen

Naast een geïntegreerde lattenbodem hebben de slaapbanken uit de Bed Habits collectie standaard een binnenveringsmatras. Je kunt ook kiezen voor een upgrade d.m.v. een memory foam uitvoering. Beide dragen bij aan een goede nachtrust.

design slaapbank 102 modulair bed habits

#2 Ingeklapt zit de bank heerlijk

Het zitkussen en matras zijn bij de meeste modellen twee aparte onderdelen van de slaapbank. Hierdoor lig je niet op het zitgedeelte, waardoor de bank lang stevig en comfortabel blijft, en voel je niets van het bedframe wanneer de bank is ingeklapt.

design slaapbank modulair 126 special Bed Habits

 

#3 Je bepaalt zelf het uiterlijk van de slaapbank

De slaapbanken uit de collectie van Bed Habits zijn modulair opgebouwd. Je kunt kiezen uit 30 verschillende basismodellen. Per model zijn er weer allerlei opties wat betreft afmetingen en type stof of leer.  Je kunt ook vaak kiezen of je de slaapbank met of zonder armleuning wil. En wat verder echt super handig is, is de afneembare hoes. Een prettig idee voor wanneer je regelmatig logés over de vloer krijgt.

slaapbanken-diverse-modellen

#4 Van slaap- naar zitstand in een handomdraai

Een minpunt van de meeste standaard slaapbanken is vaak het stroeve mechanisme waarmee je de bank in- en uitklapt. Ook daar is duidelijk aandacht aan besteed bij onze slaapbanken collectie. Zonder te forceren en in logische stappen transformeer je de slaapbank eenvoudig van bank naar bed en visa versa.


slaapbank makkelijk uitklappen

Bekijk hier alle modellen slaapbanken & de mogelijkheden die dit modulair systeem biedt. Slaapbank model 126 geldt als het basismodel en is verkrijgbaar vanaf € 2.172  (195 x 142 cm matras/ stof. cat. B / incl. binnenveringsmatras). 

Om zelf te ervaren hoe lekker een slaapbank uit de Bed Habits collectie ligt en zit kun je gewoon een keer binnenlopen in de showroom.

Misschien ook interessant

Een Meesterlyk boxspringcombinatie van Bed Habits

Wat maakt onze boxsprings zo Meesterlyk?

Dare to be Square! Slapen in het bed van je dromen.

Tijdloos houten hemelbed Inheaven

5 x bijzondere design bedden

Design oplossingen voor kleine ruimtes