Nachtkastje als blikvanger in je slaapkamer

Grote kans dat je voor het slapen gaan nog even een boek leest of de laatste berichtjes op je telefoon checkt. Waar laat je dan alles wanneer je de lamp uit doet? En die lamp moet natuurlijk ook ergens op staan. Een nachtkastje of ladekast is daarom een essentieel onderdeel van je slaapkamer. Naast praktisch mogen ze ook een echte eye-catcher naast je bed zijn! Wij willen aan de hand van 4 stijlvoorbeelden laten zien dat nachtkastjes door het design bijdrage aan de sfeer in je slaapkamer.   

Minimalistische nachtkastjes

De nachtkastjes op onderstaande afbeeldingen zijn strak en tijdloos. Nachtkastje Tripod biedt met zijn lade voldoende opbergruimte voor kleine spulletjes en lijkt door de drie schuine pootjes haast te zweven. Nachttafel Dozy hangt met een zijde aan het bedframe, wat mooi past bij  bedombouw Doze. Dit tafeltje is verkrijgbaar in leer of wit matlak.

design nachtkastje en nachttafeltje
Tripod v.a. € 395 | Dozy v.a. € 183

 

 

 

Trendy en uitgesproken nachtkastjes

Nachtkastje Allout (links) maakt indruk met zijn ronde vorm en keuze uit 21 verschillende lakkleuren. Op de afbeelding is het nachtkastje geplaatst naast bedombouw Twiggy, verkrijgbaar in diverse soorten stof of leer. Wat betreft kleur en materiaal is ladekast of nachtkastje Norman (rechts) meer ingetogen, maar het topblad van marmer en de afgeronde hoeken maakt het toch een erg bijzonder en uitgesproken slaapkamermeubel.
Trendy nachtkast in kleur of met marmer

Modulaire nachtkastjes; stel zelf je ideale kastje samen

Met het modulaire systeem van Nap creëer je zelf een nachtkastje of commode door te kiezen uit afmeting, afwerking en kleur.  Zo ontwerp je zelf een uniek slaapkamermeubel, passend bij je interieur en met voldoende opbergruimte.

modulaire nachtkastjes en ladekasten
Nap v.a. € 282

Houten nachtkastje; voor een warme en pure stijl

Massief houten meubels blijven mooi en hebben vaak een eigen karakter. Nachtkastje Nightstand heeft 2 lades waarin je je spullen kunt opbergen. Het sobere ontwerp laat zich goed combineren met bijvoorbeeld bedombouw Simple. Nachttafel Waiter is er in 2 hoogtes en is door het speelse ontwerp op verschillende manier neer te zetten. Ook ideaal te gebruiken als tafeltje bij een bank.
houten design nachtkastje en nachttafeltje
Nightstand v.a. € 1.037 | Waiter v.a. € 529  (beide massief hout)

Natuurlijk zijn er nog veel meer voorbeelden van prachtige design nachtkastjes en ladekasten in allerlei vormen, maten en afwerkingen. Bekijk online onze nachtkastjes collectie of loop eens binnen in de Bed Habits winkel.