5 redenen om voor een slaapbank te kiezen

Waarom kies je voor een slaapbank? Wat zijn de voordelen van een slaapbank en wat is er zo bijzonder aan de slaapbanken van Bed Habits? Wij geven je 5 redenen die je zullen overtuigen om voor een slaapbank van Bed Habits te kiezen!

#1  Een slaapbank is multifunctioneel
De slaapbank heeft overdag de functie van een bank, lekker zitten voor de buis of gezellig met je partner of gezin. In de avond heb je de keuze om de slaapbank om te toveren tot een comfortabel bed, ideaal voor logees. De veelzijdige slaapbank heeft nog een functie, het is ook nog eens een opbergoplossing! De opbergruimte is bijvoorbeeld te gebruiken voor je beddengoed.

#2 Een slaapbank is ruimtebesparend
Met de multifunctionele slaapbank bespaar je ruimte en heb je geen extra logeerkamer meer nodig. De slaapbank kan geplaatst worden in de huiskamer, de werkkamer, de slaapkamer, de hobbykamer of welke kamer in huis dan ook. Een mooie bank, bed en opbergoplossing in één, dat scheelt nog eens ruimte!

#3 Een slaapbank van Bed Habits is eenvoudig in gebruik
De bank is gemakkelijk om te zetten naar een comfortabel bed en weer terug. In enkele seconden krijg je de transformatie van een bed naar een bank al voor elkaar. Wil je weten hoe? Bekijk dan gauw hieronder het YouTube filmpje van Design Slaapbank model 126.

Slaapbank in elkaar zetten

4. Een slaapbank van Bed Habits biedt comfort
Bed Habits heeft de formule voor een comfortabel slaapsysteem! Alle slaapbank modellen zijn uitgevoerd met een geïntegreerde lattenbodem en de slaapbanken zijn standaard uitgevoerd met een comfortabel binnenveringsmatras. Het testen van het comfort van de slaapbank kan in de showroom! Mail naar info@bedhabits.nl voor een afspraak.

5. Elke slaapbank van Bed Habits is uniek
Bed Habits heeft niet alleen een ruime keuze in slaapbank modellen maar je hebt ook alle vrijheid om zelf de afmeting, uitvoering en bekleding te bepalen. Je kiest bijvoorbeeld voor een recht model of hoekbank uitvoering met je favoriete armleuning model. Wij hebben een uitgebreide keuze uit stoffen en stofkleuren van de bekleding, zelfs leer is mogelijk. Geen slaapbank is dus hetzelfde want je stelt deze helemaal zelf samen.

slaapbank uitvoering 2

 

Slaapbanken voorbeelden

slaapbank design 1
slaapbanken design 3
bedbank design

Wil jij ook een slaapbank op maat van Bed Habits? Ga dan gauw naar de website en bekijk de modellen en de bijbehorende mogelijkheden! Ben je al overtuigd? Maak dan gauw een afspraak voor een showroom bezoek via info@bedhabits.nl of vul het contactformulier in.

 

Misschien ook interessant

Design oplossingen voor kleine ruimtes

modulaire slaapbank 103 Bed Habits

Gun logés een goede nachtrust met een slaapbank!

uitklapbaar bed als logeerbed

Een wandbed; dé oplossing voor kleine ruimtes