uitklapbaar bed als logeerbed

Een wandbed; dé oplossing voor kleine ruimtes

Woon je klein en wil je toch graag goed slapen? Of moet je werkkamer in een handomdraai veranderen naar een logeerkamer? Dan biedt een wandbed oftewel uitklapbed de ideale oplossing. De vijf systemen zoals wij hieronder laten zien, combineren een slim ontwerp met een stijlvol uiterlijk. Ingeklapt geven ze ruimte aan een bank of tafel en uitgeklapt dienen ze als een volwaardig comfortabel bed.

Wandbed #1: het basis model

wandbed als oplossing voor kleine ruimtes of logees

Dit een- of tweepersoonsbed klap je makkelijk verticaal open of dicht. De wand is slechts 35 cm diep en kan daardoor mooi worden verwerkt in een kastwand. Super praktisch en ruimtebesparend!

Wandbed #2: bed + eettafel

Bij deze module laat je de eettafel 's avonds 'verdwijnen' door hem onder het uitgeklapte bed te schuiven. Het bed heeft een lattenbodem en comfortabel matras en is daarmee geschikt om elke dag op te slapen.

WANDBED #3: BED + BANK + BOEKENKAST

Wandbed wordt bank en is verwerkt in kast

Een wandsysteem met 3 functies; om te slapen, relaxen en in op te bergen. En voeg je de inklaptafel toe in de kastwand, dan heb je zelfs een plek om te werken.

Wandbed #4: bed + tv meubel + boekenkast

Wandbed zit ingeklapt achter tv-meubel

Op bovenstaande afbeelding zie je een wandmeubel bestaand uit een eenpersoons wandbed, een verschuifbaar paneel (waaraan de tv bevestigd kan worden) en een boekenkast module. Het bed is eenvoudig uit te klappen door het tv paneel opzij te schuiven. Ideaal bijvoorbeeld als extra logeerbed.

Wandbed #5: bed + bureau

Wandbed veranderd in bureau

Met de module hierboven transformeer je je eenpersoonsbed eenvoudig in een bureau. En wanneer je na een dag werken of studeren niet alles op wilt ruimen, kan het gewoon blijven liggen. De tafel schuift namelijk horizontaal onder je bed weg.

Wandbed #6: inklapbaar stapelbed

Stapelbed kan ingeklapt worden in wand

Een stapelbed systeem waarbij de bedden los van elkaar uitgeklapt kunnen worden, inclusief (losse) ladder. Dit systeem is ingeklapt slechts 32 cm diep en past daardoor bijna overal in huis. Het bovenste bed heeft als extra veiligheidsvoorziening opstaande randen rondom en is daarmee ook geschikt voor een kinderkamer.

Wil je meer informatie?

Voor meer informatie over wandbedden of over het optimaal benutten van kleine ruimtes met behulp van 'slimme' (wand)meubel systemen, bekijk dan de wandbed voorbeelden op onze website of loop eens binnen in onze showroom in Amsterdam. Gelijk een afspraak maken kan natuurlijk ook; bel 020-6254350 of mail ons via info@bedhabits.nl. Wij denken graag mee!

Misschien ook interessant

Een Meesterlyk boxspringcombinatie van Bed Habits

Wat maakt onze boxsprings zo Meesterlyk?

Dare to be Square! Slapen in het bed van je dromen.

Tijdloos houten hemelbed Inheaven

5 x bijzondere design bedden

Design oplossingen voor kleine ruimtes