garderobekast in wit hoogglans lak

Wat kost een design garderobekast?

De prijs van een design garderobekast wordt bepaald door de afmetingen en de gewenste uitvoering van zowel het exterieur als het interieur van de garderobekast. Als eerste selecteer je een kasttype (hierin adviseren wij graag); inloopkast/ schuif- of klapdeurkast, daarna maak je een keuze uit de verschillende soorten afwerkingen en richten we de kast in qua interieur.

Inloopkast van Bed Habits

Afwerking

Onze design garderobekasten zijn leverbaar in een afwerking van folie, mat- of hoogglans lak, glas en spiegeldeuren. Wil je bijvoorbeeld een garderobekast met een strakke en ingetogen uitstraling, kies dan voor een matlak. Met hoogglanslak of getint spiegelglas kies je voor een rijke en luxe uitstraling. Ben je op zoek naar een instapmodel garderobekast dan kom je al snel uit op een folie uitvoering van  het exterieur. Dit scheelt in prijs ten opzichte van de andere afwerkingen maar je hebt wel minder keuze qua kleuren.

Maatwerk

Wat betreft afmetingen zijn de mogelijkheden onbeperkt, maar met de standaard module maten ben je uiteraard goedkoper uit dan met maatwerk. Onze design garderobekasten zijn leverbaar tot circa 295 cm hoogte (meestal wordt gekozen voor een hoogte tussen de 240 en 260 cm). Daarnaast kun je er voor kiezen om de design garderobekast vrij in de ruimte te plaatsen of om deze geheel in te bouwen.

Prijsindicatie design garderobekast

Elke kast is uniek, daarom is een prijsopgave ook altijd op maat. Wel kunnen we een grove indicatie van de prijzen geven op basis van een garderobekast met klapdeuren, afmeting ca. 242 breed x 240 cm hoog met een standaard interieur van planken en roedes.

- Folie > vanaf € 1.400
- Matlak > vanaf € 2.000
- Glas of spiegel > vanaf € 2.500
- Hoogglanslak > vanaf € 3.000

Bovenstaande prijzen zijn incl. 21% BTW en full service (montage door een gespecialiseerd montagebedrijf).

Meer informatie?

Bekijk de vele voorbeelden op onze website, of loop eens binnen in onze showroom in Amsterdam. Gelijk een afspraak maken is natuurlijk ook mogelijk, dan vertellen we je graag vrijblijvend meer over alle mogelijkheden en kunnen wij gelijk samen met jou een ontwerp en prijsopgave uitwerken.

Misschien ook interessant

Design oplossingen voor kleine ruimtes

wandkast tv meubel bed habits

5 x design wandkast op maat

Inloopkast met glazen schuifwand

In 5 stappen de perfecte garderobekast

boekenkast met houtlook afwerking

8x Wandkasten inspiratie