Wat zijn jouw bed ‘habits’? Een interview met…

... Charada Ferdinandus.

Maak van je passie je werk, doe waar je goed in bent en volg je hart! Tegeltjeswijsheid die soms werkelijkheid wordt, zoals bij Charada Ferdinandus. Haar oosterse roots, liefde voor reizen en passie voor online marketing komen samen in haar eigen online-marketing bureau, webshop en lifestyle blog. Helemaal 'self-made', from East to West! We stelden Charada een paar vragen over haar bed- ofwel slaapgewoonten...

Hoe laat ga jij meestal naar bed en sta je ’s ochtend op?

Doordeweeks ga ik pas laat slapen, zo tussen 00.00-02.00 uur. Mijn partner is kok en komt vaak pas na 23.00 uur thuis en dan wil ik graag nog even mijn verhaal kwijt. Wat betreft opstaan; dat is heel verschillend! Het hangt een beetje van mijn planning af. Als ik op locatie werk sta ik rond 7.00 uur op, maar als ik een thuiswerkdag heb gaat mijn wekker pas om 8.00 uur.

Heb je een vaste routine voor je gaat slapen?
Voordat ik ga slapen pak ik altijd nog even mijn telefoon om wat laatste berichtjes te lezen en beantwoorden. Daarna gebeurt het vaak dat ik nog 'even' op zoek ga naar bijvoorbeeld een nieuwe bikini voor de zomer of  mooie pannenset (voor het geval ik ooit een keer echt ga koken!). Zo wordt het al snel nachtwerk...

Noem een ‘bad habit’ in bed
Als ik slaap merk ik niks van de buitenwereld. Het kan stormen of onweren... ik hoor niets! Als je mij vervolgens voor iets onbenulligs wekt, ben ik niet te genieten. Verder heb ik het snel koud, waardoor ik al slapende de dekens naar me toe trek. Door mijn diepe slaap, kan ik daar natuurlijk helemaal niets aan doen;-)!

Ik kan niet slapen zonder…

Een deken of dekbed! Ik ben een hele makkelijke slaper en kan zelfs zittend op een stoel een goede dut doen. Als ik bijvoorbeeld ga vliegen, slaap ik de hele reis en word pas weer wakker als het vliegtuig gaat dalen. Enige voorwaarde is dan wel dat ik 'iets' over me heen heb liggen, al is het een grote sjaal of handdoek.

Wat ligt er standaard op je nachtkastje?

Mijn telefoon, want dat is ook meteen mijn wekker. Verder ligt er altijd een pen en notitieboekje binnen handbereik, want veel ideeën en inspiratie krijg ik vlak voordat ik ga slapen. Die moet ik dan gelijk opschrijven om mijn hoofd leeg te maken.

Hoe is jouw ideale bed opgemaakt?

Op Instagram en Pinterest zie ik vaak foto’s van prachtig opgemaakte bedden. Ik doe thuis regelmatig een poging om mijn bed net zo mooi te stylen, wat nog best lastig is.  Een dekbedovertrek van het merk Mrs.Me, gemaakt van zacht Egyptisch katoen, ligt in ieder geval standaard op mijn bed. Super fijn om onder te slapen.

Je schrijft onder andere over lekker eten op je blog. Voor welk gerecht kunnen we je ’s nachts wakker maken?

Ik blog inderdaad graag over 'food'. Mijn favoriet is de Indonesische keuken en dan vooral de zoete lekkernijen. Je kan mij altijd wakker maken (als dat überhaupt lukt ;-)) voor pisang goreng. Dat zijn gebakken banaantjes met een knapperig deeglaagje eromheen. Super lekker!

Wat is jouw droombed?

Letterlijk? Dan kies ik voor een hangmat op een tropisch eiland! Maar voor thuis vind ik het bed ’Heaven' uit de Bed Habits collectie helemaal prachtig. Strak, maar tegelijkertijd ook romantisch.

Laatste vraag; als je een plek zou mogen kiezen om een keer wakker te worden, waar dan ook ter wereld, waar zou dat dan zijn?

Poeh... das een lastige! Er zijn zoveel mooie plekken. Mijn lievelingseiland blijft toch wel Bali in Indonesië. Ik zou dan graag nog een keer wakker willen worden in hotel ”Hanging Gardens of Bali”, om vervolgens een duik te nemen in hun infinity pool, gevolgd door een massage en een heerlijke Balinese lunch. Nog even sparen dus!

Charada, bedankt voor het interview en een inkijkje in jouw 'bed habits'! 

Charada op slaapbank Innovation van Bed Habits

Misschien ook interessant

De voordelen van een goed donzen dekbed.

Een Meesterlyk boxspringcombinatie van Bed Habits

Wat maakt onze boxsprings zo Meesterlyk?

Design oplossingen voor kleine ruimtes

Hoe kies je de juiste stof voor je bed of stoel?

1 thought on “Wat zijn jouw bed ‘habits’? Een interview met…”

Comments are closed.