wandkast tv meubel bed habits

5 x design wandkast op maat

Komende periode zal voor de meeste mensen, naast heel veel eten en bergen gezelligheid, in het teken staan van ’t geven en ontvangen van cadeautjes. Erg leuk allemaal, maar wat moet je geven en vooral waar ga je alle nieuwe spullen daarna weer laten? Hieronder daarom een aantal voorbeelden van mooie en praktische wandkasten om in op te bergen. Je kunt deze kastsystemen helemaal naar wens samenstellen door te kiezen uit verschillende modules, afmetingen, kleuren, materiaal, wel of geen deurtjes, greep(loos) etc etc...

Wandkast #1 – Om de hoek...

Nieuwe spullen krijgen een mooi plekje in deze modulaire wandkast, die de contouren van de ruimte lijkt te volgen. Het hoekelement maakt deze kast zowel speels als functioneel. Door de keuze uit veel verschillende kleuren matlak en houtlaminaat kun je bovendien een uniek meubel creëren, helemaal in jouw stijl.

Wandkast #2 – Roomdivider

Deze boekenkast verdeelt je leefruimte in tweeën d.m.v. van brede, lichtdoorlatende vakken bovenin en praktische lades onderin. Hierdoor geef je bijzondere spullen de aandacht en kun je de rest netjes opbergen. Een subtiel en toch bijzonder detail is de afwerking van de ladefrontjes in notenhoutfineer met ribstructuur.

Wandkast #3 - Open vs dicht

Deze design wandkast laat zien dat efficiënt opbergen en 'etaleren’ heel goed samengaan. De kast bestaat uit een 'gesloten' deel in een zachtgroene matlak (kleur Artico) en een vitrine module met glazen deurtjes, waarvan het frame een bronzen afwerking heeft.

Wandkast 4# - Multifunctioneel

Soms kan het handig zijn om een kast meerdere functie te geven zodat een ruimte optimaal benut wordt. Zoals in onderstaande opstelling, waarbij het wandmeubel zowel opberg- als werkruimte oplevert.

Wandkast 5# - wandbedekking

Als je echt de volledige breedte van een wand wilt benutten, dan kun je voor een soortgelijke opstelling als hieronder gaan. Zelfs de deuren aan weerszijden van de kamer vormen geen belemmering.

Ben je nieuwsgierig naar wat er nog meer mogelijk is op het gebied van wandkasten bekijk dan hier onze kast opstellingen ter inspiratie! Voor uitgebreid advies en kleurstalen ben je van harte welkom in de Bed Habits showroom in Amsterdam, eventueel te bereiken via +31 (0)20 6254350 of mailen naar info@bedhabits.nl voor een persoonlijke afspraak.

Misschien ook interessant

boekenkast met houtlook afwerking

8x Wandkasten inspiratie