Tijdloos houten hemelbed Inheaven

5 x bijzondere design bedden

Veel bedden uit de Bed Habits collectie kunnen worden omschreven als tijdloos en minimalistisch met een subtiele 'twist'. De bedden hebben vaak een bijzondere afwerking of vorm zonder dat dit ten koste gaat van functionaliteit en comfort. Een bed in je slaapkamer heeft natuurlijk in eerste instantie een duidelijk nut, maar mag wat ons betreft ook zeker een blikvanger zijn. Hieronder laten wij 5 mooie en unieke design bedden zien. Oordeel zelf...

1. Design bed Yoma

Het frame van bed Yoma heeft een uitstekende rand rondom, waardoor het aan beide lange zijdes dient als legplank. De rugkussens kun je op verschillende posities plaatsen, zodat je zelf bepaald hoe je comfortabel slaapt, relaxt of leest. Een mooi detail is de houtverbinding op de hoeken in een golvende vorm. Meer info over bed Yoma lees je hier.

2. Hemelbed Heaven

Bedframe Heaven laat alleen de buitencontouren zien van een hemelbed. Door de subtiel omlijnde constructie lijkt er binnen de ruimte van de slaapkamer haast een extra ruimte te ontstaan. De ombouw is van massief geolied hout i.c.m. een hoofdbord in hout, stof of leer. Meer informatie over Heaven.

hemelbed in heaven in donker hout
detail constructie van hemelbed Inheaven
detail pootje van hemelbed Inheaven

3. Multifunctioneel bed Academy Move

Een prachtig gestoffeerd bed met ronde vormen en een zachte vulling van ganzenveren. Het hoofdbord bestaat uit twee delen die apart van elkaar kunnen worden verbogen, zodat je heel eenvoudig rechtop kunt zitten met een boek. Je kunt zelfs extra opbergruimte creëren binnen in het frame door te kiezen voor een opklapbare lattenbodem.  Meer over bedombouw Academy Move.

bed Acadmy met verstelbaar hoofdbord
bed Academy in stof bekleed

4. Gestoffeerd bed Velvet

Door de afgeronde hoeken die het matras een stukje omsluiten, opent het hoofdbord van bed Velvet zich als in een warme omhelzing. Het frame, opgetild door de elegante pootjes, kan gepersonaliseerd worden door te kiezen uit verschillende stof/leerkleuren- en kwaliteiten. Meer info over bed Velvet.

bedframe Velver in stof
zijkant hoofdbord bed Velvet
bed velvet met groen hoofdbord

5. Zwevend bed Simple Floating

Door de bijzondere constructie, waarbij de pootjes uit het zicht zijn geplaatst onder het frame, lijkt dit bed haast te zweven. Een pure vorm die vrijstaand in een ruimte prachtig tot haar recht komt. Voor het massief houten frame is er keuze uit verschillende houtsoorten, waaronder eiken, noten en kersen. Meer info over prijs, afmetingen en afwerking van Simple Floating lees je hier.

bedframe Simple Float in massief eiken
bedframe simple float in eiken
bedframe Simple Float massief donker hout

Misschien ook interessant

extra hoge kledingkast Alfa Stack van Bed Habits

3 x unieke design kledingkast

Een Meesterlyk boxspringcombinatie van Bed Habits

Wat maakt onze boxsprings zo Meesterlyk?

Dare to be Square! Slapen in het bed van je dromen.

lianne ernst van home couture merk Mrs.Me

Behind the brand. Een interview met Lianne Ernst van Mrs.Me