kledingkast Vico met ingebouwd bureau

Laat je inspireren door deze bijzondere kledingkasten!

Een kledingkast neemt vaak veel ruimte in. Zonde van de meters? Zeker niet, want een kast is meer dan een bergplaats voor strak gestreken textiel. Deze bijzondere kasten zijn bronnen van inspiratie, schatbewaarders, een werkplek, bibliotheek, een zitje voor ontspanning na een hectische dag of zelfs een wasgelegenheid. Perfect zoals ze zijn, in vele standaardmaten, of gepersonaliseerd. Hoe jij de kast voor je ziet, kan deze worden. Genieten aan het begin van de dag... en daarna!

Ultieme beleving

Een kast met extra functionaliteit is een bron van plezier. Pas de kast aan naar eigen smaak met diverse elementen.
Lezers geven favoriete auteurs een ereplaats met een ingebouwde boekenkast. Of neem de televisie: je wilt er wel naar kijken, maar het toestel niet altijd zien. Een praktische oplossing is de draaibare tv-module. Zelfs een bureau kan in de kast verwerkt worden. Of een knus zitje om even in weg te dromen. Garderobekasten Vico en Gola zijn een uitstekende basis voor deze specifieke toepassingen.

Opruimcoach

Het inrichten van een kast vraagt organisatietalent. Maar je hoeft niet alles zelf uit te vinden. Extra opties maken het hoofd vrij voor nieuwe inzichten. Een flexibel in te richten kast volgt de wensen van de gebruiker, ook als deze met de tijd mee veranderen. Instapmodel Alfa, de Alleskunner, kan op allerlei manieren uitgebreid worden. Wij helpen graag met de samenstelling.

Om de hoek

Een kast kan bijdragen aan de indruk van ruimtelijkheid en de open plan indeling van een interieur. Recht de contouren van een kamer volgen of doorlopen om een hoek. Het glas van Perry voegt een extra dimensie toe. Transparantie en speelse reflecties maken de kamer optisch groter. Wie kiest voor ‘organisch’ is gelukkig met de rondingen van ons topstuk Alfa curvo, die ook om een hoek geplaatst kan worden. Liefhebbers van ‘strak’ gaan voor Plissé sliding doors.

Vind de kledingkast

Een kamer heeft geen ‘lastige hoeken’, hooguit hoeken die niet optimaal worden benut. Wij realiseren perfect te integreren systemen, die naadloos aansluiten bij de stijl van het interieur: passend in een muur, onder een vide, een schuin dak of welke plek dan ook, die een metamorfose verdient. De kasten zijn in elke kleurstelling af te werken.

Veel en meer

Greepjes. Spiegels. Kledingliften. Lades. Elementen. Rails. Bureaus. Kleuren. Glas. Zitjes. Verlichting ... In onze uitgelezen selectie design kasten met een lange lijst van innovatieve opties ligt jouw unieke droomkast te wachten, klaar om ontdekt te worden.

Maatwerk is luisteren. De adviseur van Bed Habits gaat graag in gesprek om jouw ideeën te inventariseren en concreet te maken. Voor een kledingkast om oneindig lang veel plezier van te hebben. Heb je interesse in een vrijblijvende ontwerpafspraak? Neem dan contact met ons op via dit formulier.

Misschien ook interessant

extra hoge kledingkast Alfa Stack van Bed Habits

3 x unieke design kledingkast

Dare to be Square! Slapen in het bed van je dromen.

lianne ernst van home couture merk Mrs.Me

Behind the brand. Een interview met Lianne Ernst van Mrs.Me

Tijdloos houten hemelbed Inheaven

5 x bijzondere design bedden