bedtextiel mrs me lente

Je slaapkamer lente-proof met Mrs.Me bedtextiel

We hebben het tegenwoordig vaak te druk voor een grote lenteschoonmaak. Wat wel vaak extra opvalt op een mooie lentedag, wanneer de eerste zonnetralen je slaapkamer binnenvallen, zijn de spullen die toe zijn aan vervanging. Tijd dus om de bezem door je collectie bedtextiel te halen voor een goede start van een mooi en uitgerust voorjaar.

Mrs.Me home couture

Een van de mooiste bedtextiel labels van dit moment is Mrs.Me. Het rustige kleurenpalet en de bijzondere materialen, gebruikt voor hun nieuwste sets Spa en Loggia, geven je slaapkamer een prachtige lente 'boost'!  Spa combineert subtiele grijstinten met zachte, pure materialen als Alpaca wol en gewassen satijn

grijs plaid mrs me

Voor de set Loggia, op de afbeelding hieronder te zien, maakt Mrs.Me gebruik van warme tinten als off-white en beige in combinatie met subtiel glanzende stoffen. Bed-end spread Silver pad is bijvoorbeeld gemaakt van 100% linnen met een zilverkleurige coating. Door het tijdloze uiterlijk van deze sprei past hij eenvoudig in elk interieur!

Luxe bedtextiel uit de Mrs.Me collectie

Mrs.Me bij Bed Habits

De complete Mrs.Me collectie is te bekijken (en voelen!) in de Bed Habits showroom. Vraag ook gerust om advies en uitleg over de verschillende materialen en kwaliteiten die dit label gebruikt!  

 

Misschien ook interessant

De voordelen van een goed donzen dekbed.

Een Meesterlyk boxspringcombinatie van Bed Habits

Wat maakt onze boxsprings zo Meesterlyk?

lianne ernst van home couture merk Mrs.Me

Behind the brand. Een interview met Lianne Ernst van Mrs.Me

Design oplossingen voor kleine ruimtes